Workshops & Trainingen

Na het afronden van een studie H.E.A.O.-Communicatie,  de opleiding tot docent/regisseur drama aan Toneelacademie Maastricht en na meer dan 20 jaar ervaring op te hebben gedaan in het theatervak, in de filmwereld en op tv, als cabaretier, acteur en regisseur, kun je zeggen dat Max een grote kennis heeft opgedaan over de technieken van film, theater en story telling in het algemeen.

TRAINING. “SPREKEN VOOR PUBLIEK”

Hoe kun je een performance voor een camera of een live publiek naar jouw hand zetten? Wat zijn de ‘do’s’ en ‘don’ts’ als je spreekt in het openbaar? En hoe ga je om met die vervelende zenuwen?

In in een persoonlijke of groepstraining van 4 uur ga je met Max aan de slag en gaan we gelijk ‘de vloer op’.  Doen, kijken, luisteren, voelen, ervaren en reperteren zorgen ervoor dat je daar meteen al beter gaat staan, sprekend, voor al die mensen die echt wel naar jou willen kijken en luisteren.

Handig voor presentaties, media optredens, of gewoon om beter in je vel zit als je in het openbaar moet spreken.

Duur training: 4 uur, Lokatie: Uw bedrijf of organisatie, desgewenst in een theater bij u in de buurt.

WORKSHOP “HUMOR WERKT!”

“When the mind is opened up with laughter, you might be able to put some truth in there”.

Humor is het beste ‘smeermiddel’ in communicatie. Maar hoe pas je dit op een juiste, niet-kwetsende manier toe? Wat is humor? Wat maakt iets grappig, flauw, of ronduit beledigend?

Max neemt je mee in de wereld van de humor en hij kan je misschien geen gevoel voor humor geven, maar wel dat wat je aan humor in je hebt beter leren gebruiken in presentaties, speeches of je dagelijkse communicatie op de werkvloer.

Duur workshop: 4 – 6 uur. Lokatie; Uw bedrijf of organisatie, of desgewenst in een theater bij u in de buurt.

Neem contact op via: info@maxvandenburg.nl.