Cabaret op maat

Bedrijfscabaret op maat

Een maatwerk cabaret optreden, dat is uiteraard uniek.

Want een personeelsfeest van een bouwbedrijf vraagt om een andere invulling, dan bijvoorbeeld een themadag van een universiteit, of de klantendag van een ICT-bedrijf. En een optreden in een bedrijfskantine, is ook weer net iets anders, dan in een theaterzaal.

Wat wel altijd hetzelfde is, leert de ervaring, dat ik met mijn veelzijdigheid, ervaring en podiumkwaliteiten, ieder publiek aan het lachen weet te krijgen én te houden.

In een telefoongesprek of een video call ga ik bij u achterhalen hoe uw bedrijfscultuur is, wat leuke onderwerpen zijn, waar absoluut wél of niet over gepraat mag worden, hoe de samenstelling van het publiek zal zijn, wat de setting van het optreden is.

Vervolgens schrijf ik een gevarieerd cabaretprogramma, met leuke grappen en verhalen, originele gedachtengangen, rake typeringen en mooie muziek. Een programma dat precies aansluit bij wat u voor ogen heeft voor uw doelgroep.

Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig om de sfeer te proeven en de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten. En dan is het showtime! Met een gezonde dosis energie breng ik het publiek, na een dag vol serieuze informatie, snel in de juiste mindset voor entertainment. De lach komt erin en we zijn vertrokken!

Met een mooi liedje en klein stukje bezinning op het eind, laat ik het publiek vrolijk en energiek achter, om voldaan naar huis te gaan, of om samen nog even ontspannen van een drankje te genieten.

Mail of bel me vrijblijvend, dan kijken we of we een match zijn.

0642938044.  Kijk voor meer informatie ook op: cabaretvoorbedrijven.nl

Info & aanvragen: Contact

“Max wist op onze dag met zijn cabaret op maat te vermaken én te verbinden en hij zorgde voor een perfecte balans tussen het grappige en het inhoudelijke”.   Johan van Werven – TOTEM.

Klanten o.a.:  KPMG, Phillips, TNO, Min. van Justitie & Veiligheid, Gemeente Amsterdam, C.O.A., DT&V, Bendit, Luchtmobiele Brigade, Lily Nederland B.V., Deurwaardersvereniging Midden-Nederland, Fontys Hogescholen, TU Eindhoven, IND, NVWA.

“Max heeft ons erg vermaakt met zijn optreden op onze eindejaarsborrel en we zien hem graag weer hier terug!”

Marc ReemansKPMG Eindhoven

“Knap hoe je in zo’n korte tijd zo treffend onze organisatiecultuur hebt weten te vatten in een heerlijke conference. Bravo!”

Jort VelsenGemeente Amsterdam

“Wij waren erg blij met jouw aanwezigheid op onze open dag en het was een zeer geslaagde humoristische afsluiting. Graag tot een volgende keer.”

Rianne WagemakersFontys Hogescholen

“Je hebt qua grappigheid een goede balans gevonden tussen “het randje” en “het inhoudelijke”

Johan van WervenTOTEM