Cabaret op maat

Bedrijfscabaret op maat

Cabaret op maat is één van mijn specialiteiten.

In de afgelopen jaren  heb ik voor veel bedrijven en organisaties op de meest uiteenlopende gelegenheden met succes cabaret op maat en maatwerk presentaties verzorgd, in binnen- en buitenland, over de meest uiteenlopende thema’s: Onderwijs, diversiteit, duurzaamheid, verbinding, communicatie, cultuur, humor, financial, retail, IT en nog veel meer. Doel: Entertainen en zorgen voor reflectie, inzicht, relativering en verbinding op de werkvloer.

Die show voor u, die maken we samen. Door elkaar eerst te ontmoeten, wat voor mij vaak ook een goede gelegenheid is om uw bedrijf of organisatie beter te leren kennen. En daarna ga ik schrijven, bijschrijven en doorschrijven en uiteindelijk is daar dan, op de voor u zo belangrijke dag, een leuke show! Met veel luchtigheid, afwisseling en muziek, op maat voor u gemaakt.

Is het echt zó simpel? Ja. Voor mij wel!

Info & aanvragen: Contact

“Max wist op onze dag met zijn cabaret op maat te vermaken én te verbinden en hij zorgde voor een perfecte balans tussen het grappige en het inhoudelijke”.   Johan van Werven – TOTEM.

Klanten o.a.:  KPMG, Phillips, TNO, Min. van Justitie & Veiligheid, Gemeente Amsterdam, C.O.A., DT&V, Bendit, Luchtmobiele Brigade, Lily Nederland B.V., Deurwaardersvereniging Midden-Nederland, Fontys Hogescholen, TU Eindhoven, IND, NVWA.

“Max heeft ons erg vermaakt met zijn optreden op onze eindejaarsborrel en we zien hem graag weer hier terug!”

Marc ReemansKPMG Eindhoven

“Knap hoe je in zo’n korte tijd zo treffend onze organisatiecultuur hebt weten te vatten in een heerlijke conference. Bravo!”

Jort VelsenGemeente Amsterdam

“Wij waren erg blij met jouw aanwezigheid op onze open dag en het was een zeer geslaagde humoristische afsluiting. Graag tot een volgende keer.”

Rianne WagemakersFontys Hogescholen

“Je hebt qua grappigheid een goede balans gevonden tussen “het randje” en “het inhoudelijke”

Johan van WervenTOTEM