Lezingen, presentaties en workshops

Lezingen, presentaties en workshops

Max geeft lezingen, geeft presentaties en doet workshops op eigen ludieke wijze. Vleugje cabaret, vleugje ernst, maar altijd met een kernachtige boodschap, afgestemd op de behoeftes van klant en zijn publiek. Max is daarbij verbonden aan de Speaker’s Academy Rotterdam.

 

Lezingen over (onder andere):

– Spreken met humor: Hoe geef je jouw verhaal de juiste vorm van humor mee, zodat de uiteindelijke boodschap nog beter over komt? Hoe behoud je de juiste balans tussen humor en ernst?

 

Presentaties:

 – Wilt u de presentatie van uw event vlot, humorvol en met pit laten verlopen? Vraag dan Max met zijn jarenlange ervaring als presentator van events voor onder andere de Gemeente Amsterdam, NUON, Greenpeace, Volkswagen en diverse theaters door het land.

 

Workshops:

 – Acteren in het dagelijks leven; Hoe leer je net te doen alsof je jouw baas leuk vindt?

Een workshop die met een knipoog de mechanismen van het menselijk gedrag bloot legt en de deelnemers bewust maakt van hun eigen kracht en uitstraling op de werkvloer en in het dagelijkse leven.

– Leren staan op het podium

Spreken in het openbaar is een van de grootste angsten en struikelblokken van de moderne mens. Max deelt zijn podiumervaring en maakt de deelnemers bewust hoe je ondanks je zenuwen krachtiger en overtuigender op het podium kan staan en jouw presentatie tot een succes kan maken.